Načini plaćanja

Jedna od najbitnijih stvari zašto se korisnici odluče na suradnju s nama su jednostavni načini plaćanja, dostupni svima. Naručivanje putem webshop aplikacije smo vam detaljno objasnili a sada ćemo vas informirati o načinima i mogućnosti plaćanja narudžbi.
Prije svega, bitno je znati da vam kreditne ili debitne kartice te PayPal račun za kupovinu putem naše webshop aplikacije nisu potrebni. Dovoljno je imati gotovinu u rukama ili novac položen na svom tekućem ili žiro računu.

Zapamtite: jedino naši korisnici kupuju na eBayu i AliExpressu do 24 rate bez kamata!

Karticom - Do 24 rate bez kamata
● Visa Avenue Mall, MasterCard i individualnim Visa karticama Zagrebačke banke

Karticom - Do 12 rata bez kamata
● Premium Visa, Diners te Visa Inspire i Maestro karticama Privredne banke Zagreb, Erste banke, Istarske Kreditne Banke Umag, Hrvatske poštanske Banke, Kent Banke, Agram Banke i Slatinske Banke

Karticom - Jednokratno
● Svim ostalim Visa, Maestro, MasterCard, Diners, prepaid, debitnim i kreditnim karticama

KeksPay
Korisnici KeksPay aplikacije mogu skenirati QR kod koji će im se prikazati na ekranu i tako jednostavno napraviti uplatu narudžbe.

Aircash
Korisnici Aircash aplikacije mogu skenirati QR kod koji će im se prikazati na ekranu i tako jednostavno napraviti uplatu narudžbe.

Opća uplatnica u pošti, banci, Fini
Dobar i najstariji način plaćanja koji preferira i dalje veliki broj korisnika u Hrvatskoj je plaćanje u poslovnici pošte, banke ili Fine. Kako bi uplatu izvršili na ovaj način možete isprintati već unaprijed ispisanu uplatnicu s 2D barkodom koju ćemo vam poslani na email i donesti u poštu, banku ili Finu. Djelatnik će otrgnuti manji dio uplatnice kao dokaz uplate a lijevi (veći dio) zadržati. Ako nemate gdje isprintati uplatnicu, možete prepisati podatke s uplatnice i u pošti, banci ili Fini ispuniti uplatnicu po našem uzorku.

Internet bankarstvo
Iz udobnosti svog doma, kreirajte novi nalog za plaćanje putem internet bankarstva i prepišite podatke s naše uplatnice koja će vam biti poslana na email.

Mobilno bankarstvo
Putem mobilnog bankarstva svoje banke možete slikati 2D barkod na uplatnici i vaša mobilna aplikacija će ispuniti podatke te spremiti nalog za plaćanje. U većini slučajeva nije potrebno printati uplatnicu već kameru mobitela usmjeriti prema 2D barkodu na ekranu svog računala.
Ako vaše mobilno bankarstvo ne podržava plaćanje računa putem 2D barkod tehnologije, molimo vas ručno ispunite novi nalog za plaćanje putem mobilne aplikacije. Podatke za plaćanje prepišite s uplatnice koja će vam biti poslana na email.

Tisak, iNovine, Konzum
Usput vam je kiosk Tiska, iNovina ili Konzuma? Isprintajte uplatnicu koja će vam stići na email i pokažite ju djelatniku. On će skenirati 2D barkod s uplatnice i dati vam potvrdu o plaćenoj narudžbi. Jednostavno, brzo i bez čekanja u redu.

Benzinske crpke Crodux i Petrol
Neki korisnici koji nemaju internet ili mobilno bankarstvo a žele što prije uplatiti svoju narudžbu kako bi iskoristili određene ostvarene popuste na akcijskim proizvodima će iskoristit ovaj način plaćanja. Većina Crodux i Petrol benzinskih crpki rade 0-24h te potvrdu uplate narudžbe možete poslati našoj korisničkoj podršci koja vam je na raspolaganju također 0-24h, 7 dana u tjednu. Napomenimo još da benzinska crpka Petrol ima najpovoljniju naknadu za plaćanje na tržištu. Isprintajte uplatnicu s 2D barkodom koju ćemo vam poslati na email i pokažite ju djelatniku benzinske crpke. Djelatnik će vam otrgnuti manji dio uplatnice kao dokaz uplate a lijevi (veći dio) zadržati.

Mnogi korisnici nas redovito pitaju zašto ne podržavamo mogućnost plaćanja pouzećem, PayPalom ili Paysafecardom. Nažalost pouzeće nije tehnički izvedivo a plaćanje putem Paypala ili Paysafecardom generira visoke dodatne provizije, zato ti načini plaćanja nisu podržani s naše strane.
Kupovina na eBayu i AliExpressu se odvija isključivo s plaćanjima unaprijed s toga politika naše tvrtke je isto takva. Ako želite saznati više o vašoj sigurnosti u poslovanju s nama pročitajte ovaj članak. Ako ste spremni započeti kupovinu na eBayu i AliExpressu i pridružiti se više od 145.000 naših korisnika u Hrvatskoj i BiH, registrirajte se ovdje.

Na vrh