Načini dostave

Bez obzira na odabran način plaćanja, način dostave je uvijek isti te ovisi jedino o dostavnoj službi koja je preuzela vaš paket. Većina korisnika izvrši narudžbu s nekoliko proizvoda koji se šalju od različitih prodavača s različitih dijelova svijeta te njihova vrijednost je također različita što u konačnici utječe na dostavnu službu koja će obraditi i dostaviti vaš paket.

Hrvatska pošta
Ako naručujete manje proizvode niže vrijednosti, isporuka proizvoda će se obaviti putem Hrvatske pošte tako da će vam poštar dostaviti paket na ruke, ostaviti u poštanskom sandučiću ili ostaviti žutu obavijest o prispijeću pošiljke.
Ako vas poštar zatekne na adresi isporuke, predat će vam paket na ruke.
Ako vas poštar ne zatekne na adresi isporuke, ostavit će vam obavijest o prispijeću pošiljke koju morate u naznačenom poštanskom uredu podići u sljedećih 5 radnih dana.

GLS
Pošiljke naručene iz EU ili s unaprijed plaćenim carinskim troškovima iz USA ili UK, dostaviti će vam GLS služba.

Overseas
Pošiljke naručene iz Kine s unaprijed plaćenim carinskim troškovima, dostaviti će vam Overseas služba.

DHL
Kada naručujete robu koja podliježe carinskom postupku, carinjenje će obaviti tvrtka DHL. Kada se roba ocarini, DHL će vam izvršiti isporuku.

Saznajte više o uvjetima i postupcima carinjenja robe za privatne odnosno poslovne korisnike.
Ako ste spremni započeti kupovinu na eBayu i AliExpressu i pridružiti se više od 145.000 naših korisnika u Hrvatskoj i BiH, registrirajte se ovdje.

Na vrh